Iohannis i-a convocat pe Cîțu și pe unii membri ai guvernului la Cotroceni, la ora 17:30, pentru a găsi soluții la criza Covid - Focus Prima TV

Iohannis i-a convocat pe Cîțu și pe unii membri ai guvernului la Cotroceni, la ora 17:30, pentru a găsi soluții la criza Covid

Profimediaimages

Președintele Klaus Iohannis a convocat, miercuri, la ora 17:30, o ședință la Palatul Cotroceni la care vor participa responsabilii guvernamentali, pentru a găsi soluții la criza Covid din România. La întâlnire participă premierul Florin Cîțu, ministrul sănătății Attila Cseke, ministrul de interne Lucian Bode, șeful DSU Raed Arafat, directoarea Centrului Național de Supaveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul INSP, Adriana Pistol și coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță. 

Situația pandemică din România s-a agravat în ultimele săptămâni, marți fiind ziua cu un vârf de decese dar și de noi îmbolnăviri – aproape 19.000 de cazuri noi și 574 de decese provocate de Covid-19. 

„Este alarmantă lipsa de acțiuni concrete din partea autorităților și cifrele de azi confirmă, din păcate, că nu s-a făcut ceea ce ar fi trebuit până acum.

Am decis să convoc, mâine, o ședință cu toți responsabilii guvernamentali implicați în gestionarea pandemiei, pentru instituirea unor măsuri clare, restrictive, singurele care mai pot diminua în acest moment răspândirea infectărilor.

Total
0
Shares
Total
0
Share