Ion Țiriac, cadou impresionant pentru fiica lui, Ioana - Focus Prima TV

Ion Țiriac, cadou impresionant pentru fiica lui, Ioana

Ioana Natalia Țiriac este fiica pe care Ion Țiriac o are din relația cu jurnalista Sophie Ayad. Cei doi s-au cunoscut la München în anul 1994. Alături de ea, omul de afaceri mai are un copil, pe Karim. Fostul tenismen mai are un băiat, pe Ion Ţiriac Jr., din relația cu modelul Mikette von Issenberg.

În ceea ce o privește pe Ioana Țiriac, ea are 24 de ani și în prezent locuiește în Miami, alături de mama ei. Cele două au stat o perioadă în Monte Carlo, până când tânăra a vrut să urmeze cursurile Școlii Americane de la București. După ce a avut loc absolvirea, Ioana Țiriac și Sophie Ayad s-au mutat în Miami, acolo unde studiază Jurnalismul, călcând pe urmele mamei sale.

Recent, s-a aflat care este cadoul pe care Ioana Țiriac îl va primi de Crăciun din partea tatălui ei. Este vorba despre o mașină care ar valora 350.000 de euro. Alexandru Țiriac, fratele Ioanei, este cel care a dezvăluit acest lucru pe contul lui de Instagram, acolo unde a publicat o fotografie cu mașina, alături de mesajul „Crăciun fericit, dragă.”

Total
0
Shares
Total
0
Share