Își varsă nervii în camera furiei – Focus Prima TV

Își varsă nervii în camera furiei

Camera Furiei, un fenomen până acum marginal, ajuns să facă furori la nivel mondial. Afacerea care promite să-i scape pe oameni de stresul și frustrările acumulate în pandemie a ajuns și pe continentul sud-american. Brazilienii stau la coadă pentru a scăpa de griji distrugând lucruri cu baros supradimensionat.

Depresia și anxietatea fac ravagii într-o lume aflată încă sub spectrul pandemiei. Dornic să dea o mână de ajutor dar și să-și îmbunătășească veniturile, un antreprenor din Sao Paolo a pariat pe o afacere excentrică. Echipați cu costume de protecție, clienții săi plătesc pentru accesul într-o cameră în care înarmați cu un baros distrug televizoare, computere și imprimante vechi.

Suprinzător, mulți dintre cei care calcă pragul Camerei Furiei sunt femei.

Costul unei ședințe de terapie neconvențională este de aproximativ 5 dolari. Bonus, amatorii primesc permisiunea de a mâzgăli pereții încăperii.

Camera Furiei este un concept american. A luat ființă în urmă cu aproape 10 ani, iar fenomenul a câștigat în timp popularitate. A ajuns chiar și în România, unde încă din 2018 există o astfel de idee pusă în practică.

Total
0
Shares
Total
0
Share