Israel ar putea renunţa la Certificatul verde, deşi a înregistrat un număr record de cazuri noi de COVID-19 - Focus Prima TV

Israel ar putea renunţa la Certificatul verde, deşi a înregistrat un număr record de cazuri noi de COVID-19

Cu toate că Israelul a înregistrat un număr de 65.259 de noi cazuri de coroavirus, ministrul de Finanţe, Avigdor Liberman a declarat marţi că ţara ar trebui să renunţe la Certificatul Verde, transmite Jarusalem Post.

Premierul de Finanţe, împreună cu premierul Naftali Bennett şi ministrul Sănătăţii, Nitzan Horowitz, a anunţat că peste 25 de milioane de teste antigenice Covid-19 la domiciliu vor fi distribuite gratuit israelienilor în zilele următoare, potrivit hotnews.ro.  „Nu există nicio logică medicală şi epidemiologică în Certificatul Verde, lucru cu care mulţi experţi sunt de acord. Există însă o afectare directă a economiei, a activităţilor zilnice şi, în plus, o amplificare semnificativă a panicii în rândul populaţiei. Lucrez cu toate părţile pentru a elimina certificatul verde şi pentru a păstra o viaţă de zi cu zi normală pentru noi toţi”, a scris Liberman pe Twitter, la câteva ore după decizie. 

Total
0
Shares
Total
0
Share