„Jaful secolului” de la Barcelona, comis de o bandă de români. Cum au reuşit să fure un diamant de 15 milioane de euro – Focus Prima TV

„Jaful secolului” de la Barcelona, comis de o bandă de români. Cum au reuşit să fure un diamant de 15 milioane de euro

Un grup de români şi sârbi, nouă la număr, este responsabil pentru mai multe furturi de bijuterii şi obiecte preţioase în ţări ca Spania şi Franţa. Ultima lovitură importantă a însemnat furtul unui diamant în valoare de 15 milioane de euro, la Barcelona.

O bandă de hoţi din care fac parte şi mai mulţi români a ajuns să terorizeze magazinele de lux din Occident. Loviturile lor s-au concentrat în Franţa şi Spania, dar există informaţii că ar fi acţionat şi în ţări ca Elveţia, Germania sau Italia . Iar loviturile reuşite sunt absolut impresionante.    Înainte să fie prinşi de Poliţia franceză, ei au reuşit să fure un diamant de 4.5 milioane de euro de la Cannes şi un altul de 15 milioane de la Barcelona. În luna noiembrie a anului trecut, hoţii au fost prinşi de Poliţia franceză şi se află acum în arest. Cotidianul francez Le Parisien notează că grupul era format din trei femei şi şase bărbaţi, de naţionalitate română şi sârbă. şi că toţi se află acum în custodia Poliţiei franceze, la Nancy.    Au acţionat ca în filme la Cannes Pe 7 august 2019, hoţii au dat o lovitură de proporţii în Franţa, pe Coasta de Azur, când au furat un diamant în valoare de peste 4,5 milioane dintr-un salon al prestigiosului hotel Martinez din Cannes. 

Total
0
Shares
Total
0
Share