Jandarm găsit împușcat la centala de la Cernavodă – Focus Prima TV

Jandarm găsit împușcat la centala de la Cernavodă

Adevarul

Un jandarm de la Unitatea Specială, care păzește centrala nucleară de la Cernavodă, și-a luat viața, cu arma din dotare, după intrarea în post. S-a dat alarma și au fost chemate echipele medicale de urgență. Bărbatul a fost dus la Spitalul din Constanta. Este în comă profundă, iar ancheta a fost preluata de procurorii militari.

Cu 1o minute inainte de ora 8, o impuscatura a rasunat in curtea Reactorului 1 de la Cernavoda. Echipele militare de interventie au intrat in alerta: initial s-a crezut ca un post de paza fusese atacat. In cateva minute jandarmii au raportat ca au gasit un coleg de-al lor impuscat intr-o camera din cladirea Unitatii 1.

Imediat dupa ce s-a dat alarma jandarmii au sunat la 112 si au chemat echipajele medicale de urgenta. ISU Dobrogea a trimis o ambulanta de la Cernavoda si un elicopter de la Constanta.

Jandarmul are 43 de ani, este din Ialomita si are un baiat de 16 ani. Divortase recent, iar colegii se gandesc daca asta putea fi un motiv care sa-l duca la gestul suicidal. Subofiterul are o cariera militara solida : 21 de ani in serviciul militar activ si 3 participari la misiuni internationale in zone de conflict.

Parchetul Militar a preluat ancheta in acest caz.

Total
0
Shares
Total
0
Share