Joe Biden a anulat interdicții de imigrație impuse de predecesorul său pentru solicitanți de carte verde - Focus Prima TV

Joe Biden a anulat interdicții de imigrație impuse de predecesorul său pentru solicitanți de carte verde

Joe Biden a anulat interdicții din domeniul imigrației impuse de predecesorul său la Casa Albă, măsuri care nu permiteau lucrătorilor străini temporari și solicitanților de cărți verzi să intre pe teritoriul Statelor Unite, conform Agerpres.

La momentul luării deciziei, fostul președinte Trump motiva prin nevoia de a proteja lucrătorii americani în situația în care rata șomajului crescuse galopant din cauza pandemiei de coronavirus.  Joe Biden a respins acest raţionament, printr-o declaraţie oficială făcută miercuri prin care au fost anulate interdicţiile de viză. Liderul de la Casa Albă a spus că deciziile predecesorului său au împiedicat familii să se reunească în SUA şi au dăunat afacerilor americane.

Biden s-a angajat, anterior, să revizuiască multe din politicile de imigraţie dure ale administrației precedente. Susţinători ai imigranţilor au insistat în ultimele săptămâni pentru ca actualul lider de la Casa Albă să ridice interdicţiile de viză, care urmau să expire pe 31 martie.

Total
0
Shares
Total
0
Share