Johnson & Johnson a aplicat pentru autorizaţie de utilizare de urgenţă în SUA a vaccinului anti-Covid pe care îl dezvoltă – Focus Prima TV

Johnson & Johnson a aplicat pentru autorizaţie de utilizare de urgenţă în SUA a vaccinului anti-Covid pe care îl dezvoltă

Compania Johnson & Johnson a aplicat joi pentru a primi autorizaţie de utilizare de urgenţă în SUA a vaccinului anti-Covid pe care îl dezvoltă şi este aşteptat ca Administraţia pentru Alimente şi Medicamente (Food and Drug Administration, FDA) să îi dea undă verde săptămânile viitoare.

Dacă va primi autorizaţia, acest ser va fi al treilea în Statele Unite, după cele dezvoltate de Pfizer/BioNTech şi Moderna.

Dr. Paul Stoffels, director ştiinţific la Johnson & Johnson, a transmis joi într-un comunicat citat de NBC News: „Înscrierea de azi pentru autorizaţie de utilizare de urgenţă a vaccinului nostru experimental într-o singură doză anti-Covid este un pas esenţial spre reducerea poverii pe care o presupune boala la nivel global şi oprirea pandemiei”.

Total
0
Shares
Total
0
Share