JP Morgan va finanţa noua Super Ligă de fotbal – Focus Prima TV

JP Morgan va finanţa noua Super Ligă de fotbal

Grupul bancar american JP Morgan a anunţat luni că va finanţa noua Super Ligă, anunţată duminică de 12 dintre cele mai mari cluburi de fotbal din Europa, informează Reuters.

Un purtător de cuvânt de la JP Morgan a confirmat într-un email implicarea grupului american în noua ligă, care a fost înfiinţată ca un rival la Liga Campionilor şi include cluburi renumite precum Real Madrid şi Manchester United.

Douăsprezece mari cluburi au oficializat luni lansarea Super Ligii, o competiţie privată care va face concurenţă actualei Ligi a Campionilor, o declaraţie de război căreia UEFA a promis că îi va da replica, excluzând echipele disidente şi pe jucătorii acestora.

“Douăsprezece dintre cele mai mari cluburi europene anunţă că au ajuns un acord pentru crearea unei noi competiţii, ‘The Super League’, guvernată de cluburile fondatoare. AC Milan, Arsenal, Atletico Madrid, Chelsea FC, FC Barcelona, Inter Milano, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Real Madrid şi Tottenham s-au unit în calitate de cluburi fondatoare”, se poate citi într-un comunicat difuzat pe site-urile unora dintre aceste grupări.

“Sezonul inaugural va debuta cât mai rapid posibil”, adaugă textul, fără să fixeze un calendar precis.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share