Jucăriile stau martori umilințelor – Focus Prima TV

Jucăriile stau martori umilințelor

A devenit din soție, victimă, și a trăit ani în șir cu povara unor răni provocate de cel cu care și-a dorit să construiască un viitor frumos. Vorbim astăzi despre cazul cutremurător al unei femei care își mărturisește rănile. Spune ce înseamnă violența emoțională deși nu a fost niciodată bătută. Agresiunea a îmbracat deseori forme greu de suportat. Pentru a fi iertat, bărbatul lângă care trăia a crezut că e nevoie de un simplu cadou, o jucărie. Simbolic, jucăria povestește ce a văzut. Începem chiar acum campania Focus Dăruit din Vină

Femeia povestește cu emoție că a rămas pus și simplu traumatizată din cauza abuzului emoțional la care a fost
supusă timp de mai mulți ani de către partenerul de viață. Cel mai greu a fost de gestionat faptul că, în aceste situații, era prins la mijloc copilul lor.

Femeia a reușit după mulți ani să pună punct acelei relații. Simte însă efectele celor întâmplate și acum. Mai mult, nu-și poate găsi liniștea pentru că bărbatul încă o urmărește.

Specialiștii trag un semnal de alarmă și spun că abuzul nu înseamnă doar bătaie. O familie se poate destrăma și din cauza violenței emoţionale, atunci când agresorul adresează injurii şi jigniri victimei sale. Tot o formă de abuz este și cel social, când unei persoane i se interzice să aibă anumite pasiuni sau convingeri, îi este luat dreptul de a se folosi de proprii bani sau chiar este interzis să aibă un loc de muncă.

Total
0
Shares
Total
4
Share