Jurnalistul Larry King, spitalizat după ce a fost diagnosticat cu COVID-19 – Focus Prima TV

Jurnalistul Larry King, spitalizat după ce a fost diagnosticat cu COVID-19

Jurnalistul american Larry King, în vârstă de 87 de ani, a fost diagnosticat cu Covid-19 și primește tratament la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, mai multe surse apropiate familiei au confirmat pentru ABC News și CNN.

King a fost spitalizat în urmă cu mai mult de o săptămână, potrivit CNN.

„Larry a luptat cu multe probleme de sănătate în ultimii ani și luptă și cu asta din greu, este un campion”, a spus o sursă pentru ABC News.

Prezentatorul de televiziune a suferit în 2019 un atac cerebral și i-a fost făcută apoi o angioplastie. În 2017, el a dezvăluit că a primit tratament pentru cancer pulmonar. King a suferit un grav atac de cord în 1987, în urma căruia a fost operat, scrie News.ro. Despre experiența sa cu boala de inimă a scris două cărți: „Mr. King, You’re Having a Heart Attack: How a Heart Attack and Bypass Surgery Changed My Life” (1989) și „Taking On Heart Disease: Famous Personalities Recall How They Triumphed over the Nation’s #1 Killer and How You Can, Too” (2004).

În 2020, doi dintre copiii lui au murit: Andy, din cauza unui atac de cord, în luna iulie, și Chaia, din cauza unui cancer pulmonar, în luna august.

Total
0
Shares
Total
0
Share