Jurnalistul şi propagandistul Kremlinului Vladimir Soloviov: „Rusia poartă deja un război de facto împotriva ţărilor din NATO” - Focus Prima TV

Jurnalistul şi propagandistul Kremlinului Vladimir Soloviov: „Rusia poartă deja un război de facto împotriva ţărilor din NATO”

Jurnalistul rus Vladimir Soloviov, cunoscut drept propagandist al regimului de la Kremlin, susţine că Moscova poartă deja un război de facto împotriva ţărilor din NATO. Julia Davis de la Daily Beast a distribuit un clip subtitrat în engleză în care acesta spune că după ce Rusia termină operaţiunea în Ucraina urmează ţările europene şi „nu va exista niciun fel de milă”.

Moderatorul Vladimir Soloviov, o figură proeminentă a mediei ruse, care are propria emisiune la canalul de stat Russia-1, e de părere că „operaţiunea militară specială intră într-o nouă fază” în care vor ajunge să fie angajate nu doar armele livrate de ţările NATO, ci şi „operatorii lor”. „Ucrainenii nu mai sunt suficienţi” să ducă războiul singuri, observă moderatorul rus.

Total
0
Shares
Total
0
Share