,,Justițiarul" din Berceni - Focus Prima TV

,,Justițiarul” din Berceni

Un personaj celebru în online, autointitulat Justițiarul din Berceni, a ajuns să aibă tocmai el probleme cu legea. Bărbatul are patru dosare penale deschise pe numele lui la Poliție și este acuzat că i-ar fi agresat pe unii dintre presupușii prădători pe care a încercat să-i demaște. Mai mult, acesta și-ar fi hărțuit și fost iubită.

Un clip video l-a făcut celebru pe Alex Costandachi sau „Justițiarul din Berceni” după identitatea cu care a devenit cunoscut pe Internet. În urmă cu câteva luni a început să organizeze de unul singur flagrante prin care încerca să prindă presupuși prădători sexuali.

A devenit astfel extrem de popular pe rețelele de socializare. Odată cu notorietatea și puterea pe care a simțit că aceasta i-a dat-o, „Justițiarul” ar fi început, însă, să încalce el legea. În timpul acțiunilor sale, bărbatul ar fi comis mai multe infracțiuni împotriva celor pe care a încercat să îi demaște.

Unul dintre aceste dosare datează chiar de dinainte să devină celebru. În 2020, acesta și-ar fi hărțuit iubita care voia să se despartă de el. I-ar fi dat târcoale pe la fereastră și la ușă în timpul nopții, iar când aceasta voia să plece de acasă, „Justițiarul” nu o lăsa să iasă din bloc.

Total
0
Shares
Total
0
Share