Kevin Spacey nu poate scăpa de un proces din New York în care este acuzat de agresiune sexuală - Focus Prima TV

Kevin Spacey nu poate scăpa de un proces din New York în care este acuzat de agresiune sexuală

Un judecător federal a respins luni cererea lui Kevin Spacey de respingere a unui proces civil în care actorul Anthony Rapp l-a acuzat pe laureatul cu Oscar că i-a făcut avansuri sexuale nedorite în timpul unei petreceri la casa lui Spacey din Manhattan, în 1986, când Rapp avea 14 ani, informează Reuters.

Judecătorul districtual Lewis Kaplan din Manhattan a declarat că a existat o adevărată dispută faptică referitoare la faptul că Spacey, în prezent în vârstă de 62 de ani, ar fi atins sau nu cu forţa “părţile intime” ale lui Rapp pentru a-şi satisface propriile dorinţe sexuale.

Kaplan a precizat că Rapp, acum în vârstă de 50 de ani, care doreşte despăgubiri pentru daune compensatorii şi punitive, poate formula acuzaţii de agresiune şi provocare intenţionată de suferinţă emoţională.

Un avocat al lui Spacey nu a răspuns imediat solicitărilor de a face comentarii, notează Reuters.

În documentele depuse la tribunal, Spacey a negat “categoric” acuzaţiile formulate de Rapp.

Avocatul lui Rapp, Peter Saghir, a refuzat să comenteze.

Cândva unul dintre cei mai mari staruri de la Hollywood, Spacey a căzut în dizgraţie după ce Rapp l-a acuzat de conduită necorespunzătoare în octombrie 2017, iar alte persoane au formulat ulterior la rândul lor acuzaţii.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share