Kim Jong Un a pedepsit mai mulți lideri ai partidului de guvernare pentru neîndeplinirea unor sarcini neclare legate de pandemie - Focus Prima TV

Kim Jong Un a pedepsit mai mulți lideri ai partidului de guvernare pentru neîndeplinirea unor sarcini neclare legate de pandemie

Profimedia Images

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a pedepsit mai mulți lideri de top ai partidului aflat la guvernare pentru neîndeplinirea sarcinilor împotriva pandemiei, ceea ce a condus la o “mare criză” – fără a specifica ce fel de criză – și a pus în pericol siguranța țării și a cetățenilor, scrie Reuters, preluând presa de stat din Coreea de Nord.

Agenția de presă de stat KCNA nu a precizat ce s-a întâmplat sau cum a fost pusă în pericol siguranța cetățenilor, mai scrie Reuters.

Coreea de Nord nu a raportat oficial niciun caz de COVID, lucru contestat de Coreea de Sud și de SUA. Țara a impus restricții dure, inclusiv închiderea granițelor și limitarea călătoriilor interne.

Kim a convocat o ședință a biroului politic al Partidului Muncitorilor, în care a mustrat mai mulți lideri de partid de neglijență, inclusiv neimplementarea unor măsuri importante pe termen lung împotriva pandemiei, a relatat KCNA.

Total
0
Shares
Total
0
Share