Klaus Iohannis: Demiterea lui Vlad Voiculescu a fost corectă – Focus Prima TV

Klaus Iohannis: Demiterea lui Vlad Voiculescu a fost corectă

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii participa la conferinta de lansare a Brain Academy of Healthcare Management, prima scoala de business din Romania dedicata profesionistilor din sistemul de sanatate, in Bucuresti, marti, 29 noiembrie 2016. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că modificarea din guvern, adică demiterea lui Vlad Voiculescu, a fost corectă.

Întrebat despre numirea unui nou ministru la Sănătate, în contextul în care medicul Ioana Mihăilă a fost propusă de USR PLUS pentru această funcție, Klaus Iohannis a răspuns că vor fi mai multe detalii pe parcursul zilei.

Totodată, în legătură cu mai multe afirmații contradictorii la nivelul coaliției privind campania de vaccinare, Klaus Iohannis a spus că au fost “oarece afirmații mai puțin fericite“, dar campania de vaccinare este un succes.

În ceea ce privește protocolul semnat marți seară de liderii coaliției, șeful statului a afirmat că “s-a negociat o formă de înțelegere politică care nu taie din atribuțiile nimănui”.

“În orice coaliție e bine ca aceste reguli de colaborare să fie bine gândite și puse în practică. Eu sunt convins că de acum coaliția va funcționa mai bine.

Total
0
Shares
Total
0
Share