Klaus Iohannis, discuție cu preşedinta Ungariei, la Cotroceni: Proiectele de interes să nu fie discriminatorii - Focus Prima TV

Klaus Iohannis, discuție cu preşedinta Ungariei, la Cotroceni: Proiectele de interes să nu fie discriminatorii

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a avut, vineri, o întrevedere cu preşedintele Ungariei, Katalin Novák, în marja Summitului Formatului Bucureşti 9 (B9), desfăşurat la Bucureşti. El a pledat pentru ca proiectele de interes să nu fie discriminatorii pe baza etniei, să nu se limiteze la anumite părţi din teritoriul României şi să fie conforme legislaţiei române sau celei europene.

Administraţia Prezidenţială anunţă, vineri seară, că preşedintele Klaus Iohannis a avut o întrevedere cu preşedintele Ungariei, Katalin Novák, în marja Summitului Formatului Bucureşti 9 (B9), desfăşurat la Bucureşti.

”Preşedintele României a reiterat felicitările sale cu ocazia preluării oficiale a mandatului de Preşedinte al Ungariei, la 10 mai 2022, exprimându-şi deplina disponibilitate pentru aprofundarea dialogului şi cooperării la cel mai înalt nivel cu partea ungară”, a transmis Administraţia Prezidenţială.

Total
0
Shares
Total
0
Share