Kylian Mbappe nu s-a decis dacă va părăsi sau nu clubul Paris Saint-Germain - Focus Prima TV

Kylian Mbappe nu s-a decis dacă va părăsi sau nu clubul Paris Saint-Germain

Starul francez Kylian Mbappe nu a luat încă decizia de a pleca sau de a continua la clubul Paris Saint-Germain la finalul sezonului şi aşteaptă mai întâi deznodământul dublei cu Real Madrid din optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, transmite AFP.

Mbappe, 23 ani, autor al ultimului gol în meciul de duminică de la Lille (5-1), a declarat după joc că duelul cu Real Madrid ”a schimbat multe lucruri”.

Contractul atacantului francez expiră pe 30 iunie 2022, iar după 1 ianuarie Mbappe poate semna cu orice club, în special cu Real Madrid, care îl doreşte de mult timp. PSG va disputa prima manşă cu clubul madrilen din optimile Ligii Campionilor pe 15 februarie.

”Chiar dacă sunt liber să fac ce vreau, nu vreau să vorbesc cu adversarul. Sunt concentrat să câştig contra lui Real Madrid şi vom vedea apoi ceea ce se va întâmpla”, a spus Mbappe, autor a 12 goluri în actualul sezon al Ligue 1.

Campionul mondial a fost transferat de la Monaco în 2017 pentru 180 de milioane de euro şi în vară poate pleca gratis la orice club.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share