La Băile Felix a început deja distracția de Revelion - Focus Prima TV

La Băile Felix a început deja distracția de Revelion

Mii de turiști din toate colțurile țării își vor petrece noaptea dintre ani în stațiunea bihoreană Băile Felix. Îi așteaptă petreceri cu spumă în bazinele cu apă termală și o seară de carnaval. Distracția a început încă de astăzi când clienții complexului au asistat la tăierea porcului. Șoriciul, piftia, caltaboșii și tocana au fost cele mai gustate preparate.

Gradul de ocupare în Băile Felix este de aproape sută la sută în aceste zile. Mii de turiști care au ales să își petreacă noaptea dintre ani în cea mai cunoscută stațiune balneo climaterică din România au ajuns în Bihor încă de astăzi și au avut parte de o surpriză de proporții. Bucătarii s-au trezit dis de dimineață și au sacrificat un porc de 200 de kilograme chiar în curtea hotelului.

Nu a lipsit ceafa de porc prăjită pe grătarele încinse și nici tocănița pregătită din slănină și pulpă.

Maine seară vor avea loc trei petreceri diferite. Una pentru copii, pentru care au fost angajați actori să joace în piese comice, o spuma-party pentru adolescenți, in bazinele cu apă termală, și o petrecere clasică în restaurantul hotelului. Principalele preparate din meniu vor fi rața confiată și păstrăvul. În schimb, pe 1 ianuarie va fi organizată o petrecere de carnaval. Prețul unui sejur de 5 nopți a fost de 2000 de lei.

Total
0
Shares
Total
0
Share