La Spitalul din Craiova, doi pacienți au murit in izolator în timp ce așteptau să se elibereze un loc la ATI – Focus Prima TV

La Spitalul din Craiova, doi pacienți au murit in izolator în timp ce așteptau să se elibereze un loc la ATI

11 aprile 2020 Roma (Italia) Cronaca Emergenza Covid 19 , il reparto di terapia intensiva del Covid 3 di Casal Palocco . L’istituto clinico Casalpalocco nasce come centro specializzato in malattie cardiologiche trasformato durante i giorni di maggior criticità del contagio in struttura per l’emergenza Nella Foto : il lavoro del personale medico April 11 , 2020 Rome (Italy) News Covid 19 Emergency , the intensive care unit in the Covid 3 Hospital in Casal Palocco. The Casalpalocco clinical institute was born as a center specializing in cardiological diseases transformed during the most critical days of the epidemic into an emergency structure In the pic : the work of the medical staff,Image: 513638231, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Cecilia Fabiano / LaPresse / Profimedia

Situație dramatică la Spitalul Județean de Urgență Craiova, unde nu mai este niciun loc liber la terapie intensivă pentru pacienții Covid-19. Două persoane au murit, în ultimele 24 de ore, în timp ce așteptau în izolator să se elibereze un pat la ATI.

Primul pacient a murit joi, fiind vorba despre o femeie de 83 de ani.

O a doua persoană, care era tot în stare gravă, a decedat vineri dimineață.

În izolatorul spitalului județean mai sunt 12 pacienți cu forme severe de Covid-19, care așteaptă eliberarea unui pat la ATI.

Toate cele 20 de paturi din secția de terapie intensivă sunt ocupate în prezent.

Managerul spitalului spune că a depus mai multe adrese la Ministerul Sănătății prin care a cerut suplimentarea numărului de paturi și că făcut mai multe solicitări către spitale din țară pentru a transfera pacienții. Medicul susține că nu a primit niciun răspuns nici de la MS, nici de la spitale.

Total
0
Shares
Total
0
Share