Lady Gaga şi Jennifer Lopez, mesaje de pace înaintea ceremoniei inaugurării noului mandat prezidenţial la care sunt invitate să cânte - Focus Prima TV

Lady Gaga şi Jennifer Lopez, mesaje de pace înaintea ceremoniei inaugurării noului mandat prezidenţial la care sunt invitate să cânte

Lady Gaga a publicat marţi seară, pe Instagram, o fotografie în care apare în Capitoliu, alături de textul: „Mă rog ca mâine (miercuri, n.r.) să fie o zi de pace pentru toţi americanii. O zi de iubire, şi nu de ură. O zi pentru acceptare, şi nu teamă. O zi pentru a visa despre viitoarea noastră bucurie ca ţară. Un vis care nu este violent, un vis care aduce siguranţă sufletelor noastre. Cu dragoste, de la Capitoliu”.

Jennifer Lopez a publicat mai multe imagini, între care una alături de soldaţi din Garda Naţională, în dreptul căreia a scris: „Ce onoare să petrec câteva momente cu aceşti bărbaţi puternici şi aceste femei puternice. Vă mulţumesc pentru serviciul şi sacrificiul vostru. Vă cinstesc astăzi şi în fiecare zi. Mâine voi cânta pentru voi şi pentru toţi americanii”.

Ulterior, cântăreaţa a publicat şi o fotografie în care apare împreună cu echipa ei pe treptele Capitoliului.

Celor două, pe scena evenimentului de la Washington DC, li se va alătura cântăreţul country Garth Brooks, care la conferinţa de presă susţinută luni a îndemnat la unitate.

Total
0
Shares
Total
0
Share