Lansarea filmului ”Marry Me”, cu Jennifer Lopez şi Maluma, amânată până în mai 2021 – Focus Prima TV

Lansarea filmului ”Marry Me”, cu Jennifer Lopez şi Maluma, amânată până în mai 2021

Comedia romantică “Marry Me”, în care joacă Jennifer López şi Maluma, va avea premiera de abia pe 14 mai 2021, când studiourile speră ca publicul să poată vedea cele două vedete latino pe marele ecran în împrejurări normale, relatează EFE.

După succesul înregistrat cu “Hustlers”, López (JLo) revine pe marile ecrane alături de Maluma într-o poveste de dragoste în care cei doi joacă rolul unui cuplu de cântăreţi de succes, care se despart chiar înainte de căsătoria lor programată în faţa a mii de fani şi după ce au lansat împreună un cântec de succes.

Jennifer López o interpretează pe Kat Valdez, care după despărţirea de logodnicul său decide brusc să se căsătorească cu unul dintre fanii săi, interpretat de Owen Wilson, pe care nu îl cunoaşte absolut deloc.

Acţiunea acestei comedii romantice se petrece la New York. Filmul este regizat de Kat Coiro, cunoscută pentru seriale ca “Shameless” sau “Modern Family”, iar coloana sonoră este interpretată de Jennifer Lopez şi Maluma.

Filmul urma să aibă premiera pe 12 februarie 2021, cu două zile înainte de Saint Valentine’s Day (Ziua îndrăgostiţilor), însă echipa a considerat că amânarea sa până în primăvară ar putea fi o dată mai sigură.

Vara aceasta, Maluma şi Jennifer Lopez au lucrat împreună la Miami la înregistrarea coloanei sonore, inclusiv a cântecului principal intitulat de asemenea “Marry Me”.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share