Lanurile de lavandă, o afacere parfumată - Focus Prima TV

Lanurile de lavandă, o afacere parfumată

Young, happy, beautiful girl in lavender field with

Imaginile de poveste cu tărâmuri pline cu lavandă, pe care în anii trecuți le vedeam doar în fotografiile străinilor sunt deja o obișnuință și la noi. Putem spune că sunt deja un fenomen, și o întreagă industrie se învârte în jurul lor. Miri sau mirese, tineri sau bunici, și chiar căței, cu toții au parte acum de ședinte foto, realizate, evident, de fotografi profesioniști. Decorurile sunt pe măsura instantaneelor. Dacă punem la socoteală și produsele care ies pe piață în urma culturilor de lavandă, de la siropuri, la esențe, săpunuri sau loțiuni, la final afacerea este chiar una… parfumată.

Trash the dress in lanul cu lavanda. Cei doi miri nici nu au putut sa gaseasca un loc mai potrivit la doar cateva zile dupa nunta decat acest lan de lavanda din localitatea muresana Mădăraș. Și-au dorit fotografii spectaculoase, asa ca au imbracat din nou hainele festive și au chemat din nou fotografii, iar ceea ce a iesit cu siguranta va ramame in memoria lor pentru totdeauna.

Cat privesti cu ochii vezi in jur culori vii si simti un miros de parfum care iti taie respiratia. Sunt 8 hectare de care
proprietarii se îngrijesc de ceva vreme. Au amenajat locul special pentru fotografii, cu bancute si accesorii. Turiștii vin din toate colturile tarii. Aceste domnisoare au venit tocmai din Maramureș impreuna cu patrupedul lor imbracat la patru ace pentru… fotografii.

Se pare ca si cainelui i-a placut ideea, pentru ca, pana la finalul sedintei, nu a scos nici macar un latrat.

Acest domn a venit tocmai din Sighisoara si s-a oprit si el pentru o sedinta foto.

Cei care isi doresc senzatii si mai… parfumate au posibilitatea chiar sa doarma in lanul cu lavanda pentru o
noapte.

O mare parte din producția de lavandă este transformată in siropuri si sapunuri.

Din pacate, acestea sunt ultimele saptamani in care se pot face forografii, deoarece productia trebuie transformata in produse.

Total
0
Shares
Total
0
Share