Laura Cosoi, despre problemele cu care se confruntă, însărcinată fiind pentru a treia oară: „Au fost momente destul de delicate…” - Focus Prima TV

Laura Cosoi, despre problemele cu care se confruntă, însărcinată fiind pentru a treia oară: „Au fost momente destul de delicate…”

Laura Cosoi a anunțat chiar de Crăciun că ea și soțul ei, Cosmin Curticăpean, vor deveni părinți pentru a treia oară. Actrița le-a împărtășit fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare vestea că va deveni din nou mamă. Anunțul ei a fost însoțit de un mesaj special și de o serie de imagini de familie, cu soțul ei și cele două fetițe ale lor, Rita și Vera. Vedeta a dezvăluit atunci că va avea tot o fetiță. 

Într-un interviu acordat recent, Laura Cosoi a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat de când a aflat că este însărcinată pentru a treia oară, dezvăluind că de această dată s-a simțit diferit față de atunci când era gravidă cu celelalte două fetițe.

Însărcinată acum în șase luni, Laura Cosoi a vorbit despre faptul că în primul trimestru de sarcină a avut momente în care s-a simțit rău, lucru care nu s-a întâmplat în precedentele două sarcini.

Total
0
Shares
Total
0
Share