Laureata Nobel Aung San Suu Kyi, șefa de facto a guvernului, arestată de armată. Myanmarul se întoarce la dictatură militară – Focus Prima TV

Laureata Nobel Aung San Suu Kyi, șefa de facto a guvernului, arestată de armată. Myanmarul se întoarce la dictatură militară

Aung San Suu Kyi, șefa partidului Liga Națională pentru Democrație (LND), aflat la guvernare în Myanmar, a fost arestată de armată împreună cu alți oficiali ai acestui partid. Lovitura de stat are loc într-o țară care mulți ani s-a aflat sub dictatură militară.

Liga Naţională pentru Democraţie din Myanmar (NLD) anunță public faptul că lidera sa, Aung San Suu Kyi, arestată de armată, cere populaţiei să nu accepte lovitura de stat organizată de armată şi să protesteze.

”Acţiunile armatei sunt acţiuni care pun ţara din nou sub dictatură. Le cer oamenilor să nu accepte acest lucru, să răspundă şi să protesteze din toată inima la lovitura de stat comisă de armată”, indică NLD, într-o declaraţie făcută în numele lui Aung San Suu Kyi.

Total
0
Shares
Total
0
Share