Lavrov acuză Occidentul de „politică criminală” în Balcani. „Vrea să transforme Bosnia-Herţegovina într-o bază pentru extinderea NATO” - Focus Prima TV

Lavrov acuză Occidentul de „politică criminală” în Balcani. „Vrea să transforme Bosnia-Herţegovina într-o bază pentru extinderea NATO”

Ministrul de externe al Rusiei, Serghei Lavrov, acuză Occidentul că desfăşoară o „politică criminală” în Balcani, în special în Bosnia-Herţegovina şi Kosovo. Șeful diplomației ruse susține că Occidentul vrea „să transforme Bosnia-Herţegovina într-o bază pentru extinderea NATO în Balcani”.

„Este vorba într-adevăr de o politică criminală în Balcani”, a susţinut Serghei Lavrov într-un interviu de 40 de minute acordat RTRS, televiziunea publică din Republica Srpska, una dintre cele două entităţi care compun Federaţia Bosniei şi Herţegovinei.

Serghei Lavrov va face o vizită în Serbia, unde se va întâlni, pe 7 iunie, la Belgrad, cu înalţi reprezentanţi ai guvernului şi preşedinţiei, precum şi cu liderul secesionist sârbo-bosniac Milorad Dodik, potrivit EFE, preluată de Agerpres.

Total
0
Shares
Total
0
Share