Lecție despre Delta Dunării, din dronă - Focus Prima TV

Lecție despre Delta Dunării, din dronă

Astăzi a avut loc prima lecție la înălțime transmisă cu drona, chiar de la vărsarea Dunării în Marea Neagră. Elevii din peste 800 de școli au putut urmări o oră de geografie complexă, unde elevii au putut vedea live o bucățică a Deltei, dar și diferite experimente. Cea mai importantă lecție învățată la final a fost cea a responsabilității și grijii pentru mediul înconjurător.

Lecțiile de geografie pot fi și altfel. Asta au demonstrat cei care au inițiat proiectul Educație la înălțime, care au transmis live din satul Sfântul Gheorghe o oră de geografie atipică, unde copiii au putut vedea live cum arată Delta Dunării de sus.

Imaginile spectaculoase au fost însoțite de informații prețioase pentru elevi.

3 școli din Timișoara, Făgăraș și Orăștirea de Sus au putut participa activ la lecție. Ei au avut parte și de un joc. Dacă răspundeau corect la 12 întrebări primeau puncte, iar la final câștigătorul putea transmite un mesaj.

Elevii au învățat și lecția responsabilității și au văzut live cum sunt afectate plantele subacvative și animalele de poluare și deșeuri.

Elevii școlii din Sfântul Gheorghe au adunat în acest timp saci de deșeuri. Din acestea, școala din Făgăraș a scris un mesaj.

Elevii din 800 de școli au intrat live pentru a urmări lecția și au transmis întrebările în scris la care au primit și răspunsuri. Lecția de geografie a fost prima din cele 8 care vor fi transmise live din dronă, de la înălțime.

Total
0
Shares
Total
0
Share