Lecții de teoria conspirației la școala altfel. Mai multe detalii la Focus 18:00 – Focus Prima TV

Lecții de teoria conspirației la școala altfel. Mai multe detalii la Focus 18:00

Virusul este fabricat de mâna criminală a omului şi folosit ca armă biologică! Asta le-a spus elevilor de clasa a XII-a de la un liceu din Câmpina chiar un medic de familie! Doctorul Dan Gavrilescu a făcut chiar şi un plan pe tablă cu ajutorul căruia a încercat să-şi argumenteze ideile. Cei din Ministerul Sănătăţii au reacţionat imediat şi au declarat că trebuie să urmărim doar sursele credibile în tot ceea ce este legat de
vaccinul anti Covid, şi că medicul ar putea fi verificat de cei din Colegiul Medicilor.

Bărbatul din filmare se numește Dan Gavrilescu și este medic de familie în Câmpina. El fusese chemat să le vorbească elevilor despre pandemie și virusul sars cov 2 , în cadrul Școlii altfel. Doar că în loc de lecții despre măsuri de prevenție…acesta a dezvoltat ideea conspiratiei mondiale si a intereselor economice.
Mai mult, pe tabla din clasă a notat mai multe idei care îi susțineau convingerile. Una dintre ele îi indemna pe elevi să nu se vaccineze cu un anumit ser.

Reprezentanții Ministerului Sanatații spun că felul în care a procedat medicul Dan Gavrilescu este inadmisibil.

Este foarte posibil ca cei din Colegiul Medicilor să verifice modul în care a comunicat public chiar un specialist din domeniul medical.

Total
0
Shares
Total
0
Share