Liberi la distracție de ziua lor - Focus Prima TV

Liberi la distracție de ziua lor

Unica.ro

Daca am reusi sa vedem lumea prin ochii inocenti ai copiilor , cat de frumos ne ar fi totul! De ziua lor a plouat, insa zambetele lor curate ne-au fost tuturor soare stralucitor! Au luminat ziua, iar oamenii mari le-au facut pe plac, fie ca i-au luat in zbor, sus, in inaltul cerului, fie ca le -au aratat lumea de aici, de jos, cu tot ce are mai frumos. Astazi, tara a suras a copilarie. Iar noi, care am adunat mai multi ani decat ei, neam cautat in suflet copilul de altadata, si l-am gasit doar datorita lor. La multi ani, dragi copii! Sa va fie lumea minunată, așa, ca în cântec!

De ziua lor, copiii s-au bucurat, în sfârșit, de locurile de joacă din spațiile închise, care nu mai funcționează de mai bine de un an. Cozile din centrele comerciale au fost și ele însă pe măsură, dar așteptarea a meritat.

Şi parlamentul a fost plin de prichindei. Legislativul şi-a deschis porţile pentru copiii care au venit cu mic cu mare, sau plimbat printre băncile din plen, iar unii dintre ei chiar s-au visat pentru câteva minute deputat sau senator. Alături de ei a fost şi Ludovic Orban care le-a fost ghid şi s-a fotografiat cu toţi cei care au dorit.

În Vrancea, de 1 iunie, copiii au uitat pentru o zi de telefoanele performante, dar și de jocurile pe calculatoare și
tablete. În localitatea Broșteni, câteva mămici au scos copiii în aer liber și i-au învățat jocurile copilăriei lor.

Copiii o iau la fugă, lupul îi aleargă, îi încolțește, obosește și se lasă păgubaș. Numai că „oile” nu-l iartă și îi pregătesc o pedeapsă.

Neobosiți, copiii trec la joc, apoi la altul…

După atita distractie copiii si parinti lor au ajuns la o singura concluzie: ce bine-ar fi ca Ziua Copilului sa fie in fiecare zi.

Total
1
Shares
Total
1
Share