Lider de Cartel prins în România – Focus Prima TV

Lider de Cartel prins în România

Un membru important al Cartelului Jalisco din Mexic a fost prins în România și deportat în Statele Unite ale Americii. Carlos Ruben Ramires este responsabil de multiple crime și face parte din cel mai violent cartel mexican. Misiunea lui în România era clară-supraveghea portul din Constanța în care ajungeau sute de kilograme de cocaină și metamfetaină.

Cartelul Jalisco Nueva Generation este format din cei mai periculoși traficanți de droguri din Mexic. Unul dintre membri a fost prins chiar în România, iar autoritățile l-au deportat în Statele Unite ale Americii. Carlos Ruben Ramiers era cel care coordona traficul care avea loc pe teritoriul România. Supravegeha portul din Constanța unde gruparea aducea sute de kilograme de cocaină.

Nici măcar serialele inspirate din astfel de povești nu reușesc să surprindă realitatea dură de pe străzile din Mexic. Cartelul a omorât de-a lungul timpului judecători, zeci de polițiști și sute de civili. Gruparea infracțională este una dintre cele mai mari din Statele Unite, iar acum s-a extins atât în Europa, cât și în Asia.

Gruparea s-a format în 2010 în Sinaloa. În 2013 a trecut la traficul de droguri iar din acel moment a devenit cel mai temut cartel. Unul dintre lideri, El Mencho este pe lista most wanted cu o recompensă de 10 milioane de dolari! Banda condusă de el este una dintre cele mai sângeroase. Polițiștii au găsit 19 cadavre atârnate de un pod. Oamenii au fost împușcați mortal și apoi abandonați. Traficanții ucid fără milă, iar singurul scop pe care îl au este să le dovedească rivalilor cât sunt de periculoși. Este pentru prima dată când un membru atât de important al cartelului este prins în România după o colaborare între DEA,
Homeland Security DIICOT și IGP tot în Mexic, acum o lună, sute de turiști români au fost blocați pe aeroport. Au fost ținuți fără apă și mâncare, pentru că autoritățile din Mexic erau terifiate de Rechinul, un român care conduce o bandă de români din Cancun.Rețeaua lui Florian Tudor este atât de puternică încât acțioenază în 14 dintre cele 32 de state ale Mexicului.

În anul 2019 Mexic a atins un record de crime. Peste 17 mii de oameni au fost uciși, iar în fiecare zi mor cel puțin o sută de persoane din cauza acestor carteluri.

Total
0
Shares
Total
0
Share