Lipsa de atenție i-a costat scump - Focus Prima TV

Lipsa de atenție i-a costat scump

Un tânăr de 19 ani a murit, iar altul luptă acum să trăiască în urma unui accident grav care a avut loc în comuna Blejoi, de lângă Ploieşti. Alți trei băieți din București, unul de 18 ani și doi minori se află în stare gravă. Ambele accidente au avut loc din cauza vitezei şi a lipsei de experienţă.

Era ora 22 când o mașină în care se aflau trei tineri din București s-a izbit de un copac. Impactul a fost atât de
puternic încât pompierii au reușit cu greu să scoată autovehiculul. Din primele informații, un șofer începător, în
vârstă de doar 18 ani, nu ar fi ținut cont că șoseaua era udă şi a circulat cu viteză. La un moment dat, şi din cauya lipsei de experienţă, a pierdut controlul asupra mașinii. Toți cei aflaţi în autoturism au fost grav răniți.

Lipsa de experință și-a spus cuvântul și în cazul unui alt șofer de ani din Comuna Blejoi, de lângă Ploiești. Băiatul a murit, iar pasagerul care se afla cu el în mașină se zbate acum între viață și moarte la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești. La fel ca în cazul accidentului din București, șoferul care avea permis de conducere de puțin timp, a circulat cu viteză și nu a ținut cont de faptul că afară ploua. A derapat pe şoseaua udă, a pierdut controlul, iar mașina s-a izbit de un copac.

Accidentele rutiere s-au ținut lanț în ultimele ore. În Capitală, doi paramedici și un șofer SMURD au fost răniți după ce un șofer nu le-a acordat prioritate în intersecția de la Aparătorii Patriei. Autospeciala avea semnalele acustice și luminoase aprinse, însă şoferul autoturismului nu a ținut cont de toate acestea.

Total
0
Shares
Total
0
Share