Livrator de mâncare din Bucureşti, prins drogat la volan, către poliţist: „Du-mă şi pe mine cu comanda, că face ăla reclamaţie” - Focus Prima TV

Livrator de mâncare din Bucureşti, prins drogat la volan, către poliţist: „Du-mă şi pe mine cu comanda, că face ăla reclamaţie”

Un livrator de mâncare din Bucureşti a fost prins drogat la volan, noaptea trecută, într-o razie a poliţiştilor, relatează Antena 3. După ce i-a fost suspendat permisul, livratorul a avut o rugăminte neobişnuită pentru agenţii de la Rutieră. Şoferul le-a cerut poliţiştilor să se grăbească pentru că se răceşte mâncarea şi clientul îi va face reclamaţie.

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timpul unei razii de amploare a poliţiştilor Brigăzii Rutiere din Bucureşti, potrivit Antena 3. „Păi, da, frate, dar eu am comanda, se răceşte comanda în … în maşină. Du-mă şi pe mine, să duc şi eu comanda, că face ăla reclamaţie…”, i-a spus livratorul, pe un ton destul de ridicat, agentului de la Rutieră care tocmai îi suspendase permisul de conducere.

Total
0
Shares
Total
0
Share