Localitățile Balotești, Mogoșoaia, Ștefăneștii de Jos, Gruiu și Snagov ies din carantină miercuri seara – Focus Prima TV

Localitățile Balotești, Mogoșoaia, Ștefăneștii de Jos, Gruiu și Snagov ies din carantină miercuri seara

Baloteşti, Mogoşoaia, Ştefăneştii de JosGruiu şi Snagov ies din carantină miercuri, de la ora 22,00, potrivit unor comunicate ale Prefecturii Ilfov, transmise AGERPRES.

În urma evaluării analizelor de risc ale comunităţilor din comunele Baloteşti, Mogoşoaia şi Ştefăneştii de Jos, înaintate de către DSP Ilfov Institutului Naţional de Sănătate Publică – Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile, pe baza procedurii de avizare a instituirii/ridicării carantinei zonale existentă la nivelul INSP-CNSCBT, a fost avizată măsura de ridicare a carantinei pentru cele trei localităţi.

De asemenea, în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov de miercuri au fost adoptate hotărârile de încetare a măsurii de carantină zonală pentru Gruiu şi Snagov.

Incidenţa COVID-19 la mia de locuitori este miercuri de 4,05 în Baloteşti, 4,24 în Mogoşoaia, 4,16 în Ştefăneştii de Jos, 5,65 în Gruiu şi 4,63 în Snagov.

Localităţile Baloteşti, Mogoşoaia, Snagov şi Ştefăneştii de Jos au intrat în carantină pe 24 martie pentru o perioadă de 14 zile. Din 7 aprilie măsura a fost prelungită cu două săptămâni pentru Baloteşti, Snagov şi Ştefăneştii de Jos şi cu şapte zile pentru Mogoşoaia. Din 14 aprilie carantina a mai fost prelungită cu o săptămână pentru Mogoşoaia.

Gruiu a intrat în carantină pentru o perioadă de 14 zile începând din din 7 aprilie.

Sursa: Agerpres

Total
0
Shares
Total
0
Share