Locotenenții cămătarilor, săltați de DIICOT - Focus Prima TV

Locotenenții cămătarilor, săltați de DIICOT

În doar șase luni Clanul Cămătarilor a reușit să obțină, prin amenințări, 600 de mii de euro. Făceau contracte cu mai multe cazinouri, se angajau pe post de bodyguarzi și așa își racolau clienții. Azi au fost duși la DIICOT, la audieri, iar alături de ei au fost ridicați și doi agenți de poliție pentru complicitate.

Era ora șase dimineața când membrii Clanului Cămătarilor au fost treziți de mascați. Unul dintre ei a fost găsit dezbărcat și încătușat pe loc. Trei suspecți au fost duși la sediul DIICOT pentru audieri. În ultima jumătate de an, au început o operațiune ca-n filme. Au fost bodyguarzi la cazinouri acolo unde își așteptau clienții care aveau datorii la ei. Însă, îi luau în vizor și pe ceilalți iubitori ai jocurilor de noroc.

Interlopii aveau însă conexiuni și cu poliția. Doi agenți de la circulație au fost și ei ridicați și duși la audieri.

Azi, în urma perchezițiilor, procurorii DIICOT i-au dus la audieri pe cămătari, dar și pe cei doi agenți de poliție care iau ajutat în tot acest timp. Clanul Cămătarilor este cea mai temută grupare infracțională din București, iar pe parcursul anilor a avut multe probleme cu legea. Cei doi șefii, Nuțu și Sile Cămătaru, au petrecut ani grei în spatele. Dacă în trecut, cămătarii erau doar hoți de ceasuri și butelii, acum au ajuns liderii crimei organizate din Capitală.

Total
0
Shares
Total
0
Share