Lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda se deschide marți. Ciucă: Dezvoltarea infrastructurii duce la creștere economică - Focus Prima TV

Lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda se deschide marți. Ciucă: Dezvoltarea infrastructurii duce la creștere economică

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Lotul 2 al autostrăzii Sebeș – Turda va fi dat în circulație marți, după finalizarea unor lucrări minore, dar cu restricție de circulație pe o porțiune de un kilometru, unde se va merge pe o singură bandă. Premierul Ciucă spune că dezvoltarea infrastructurii de transport din România este un punct important în programul de guvernare.

„Dezvoltarea infrastructurii de transport din România este un punct important în programul nostru de guvernare, pentru beneficiile pe termen lung pe care le va aduce țării noastre, atât prin facilitarea legăturilor între regiuni, cât și prin creșterea economică firească generată de viteza și calitatea acestor legături. De aceea, îi felicit pe toți cei implicați în finalizarea proiectului de față și le urez succes celor angajați în proiecte similare”, a declarat premierul Nicolae Ciucă.

Prim-ministrul a apreciat, în context, importanta susținere financiară la nivel guvernamental din ultimii doi ani, care a impulsionat lucrările pe Lotul 2 din Autostrada Sebeș – Turda și a dat asigurări privind determinarea guvernului de a sprijini finalizarea celorlalte loturi de autostradă aflate în lucru.

Total
0
Shares
Total
0
Share