Lotul României la înot, premiat de Casa Regală - Focus Prima TV

Lotul României la înot, premiat de Casa Regală

În acest an înotul a fost liderul sportului românesc. Atât la juniori, cât și la seniori. Numai David Popovici a adus acasă 13 medalii și a doborât mai multe recorduri mondiale. Pentru această performanță incredibilă lotul țării noastre la înot a fost premiat și felicitat de Casa Regală a României.

Campionii României le înot au fost așteptați astăzi, la Palatul Elisabeta. Lotul României a fost felicitat și premiat de Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu pentru performanțele incredibile din acest an.

2022 a fost cu siguranță cel mai bun an pentru David Popovici. Pe lângă recordurile mondiale pe care a reușit să șe doboare, sportivul a câștigat nu mai puțin de 13 medalii. Popovici, numărul 1 mondial la înot a ținut să amintească cât de important este sportul în viața noastră.

Prezent la eveniment a fost și Vlad Stancu. El a fost una dintre surprizele de la Campionatele europene pentru juniori.

Familia Regală a României a primit și ea un cadou din partea campionilor de la înot. Pentru că altețele sale regale au spus că iubesc acest sport, au primit o casca de înot semnată de toți sportivii.

foto: facebook.com/FamiliaRegala

Total
49
Shares
Total
49
Share