Lovite în plin pe trecerea de pietoni – Focus Prima TV

Lovite în plin pe trecerea de pietoni

Imagini terifiante au fost surprinse pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca. Două tinere au fost lovite în timp ce traversau strada pe culoarea verde a semaforului! Din fericire, ambele au supraviețuit.

Imaginile cu momentul impactului sunt greu de privit. Cele două fete în vârstă de 15 și 16 ani au fost spulberate de un șofer care a trecut pe roșu. Una dintre victime ne-a povestit momente de groază pe care le-a trăit.

Cele două fete au fost aruncate la pământ în urma impactului. Una dintre ele a reușit să se ridice si a început să își caute telefonul pentru a cere ajutor. Imaginile surprinse în continuare pe camera de pe bordul unei mașini arată, însă, o situație halucinantă. Câțiva martori care s-au adunat la locul
accidentului au început să transmită live pe internet, fără a încerca să acorde cel mai mic ajutor victimelor. Salvatori le-au fost câțiva angajați ai unui supermarket și ai unui cabinet veterinar din zonă care au anunțat autoritățile.

Polițiști au deschis un dosar penal.

Alexia, una dintre fetele implicate în accident este încă pe patul de spital cu dublă fractură de bazin și alte traumatisme. Între timp, prietena ei a fost externată.

Total
0
Shares
Total
0
Share