Loviți de mașină pe trotuar, la coadă la magazin – Focus Prima TV

Loviți de mașină pe trotuar, la coadă la magazin

Trei persoane, care stăteau la coadă la un magazin, au fost spulberate de o mașină, la Galați. Șoferul, un tânăr de 21 de ani, a încercat să evite coliziunea cu alt autoturism, care nu îi acordase prioritate, a intrat pe trotuar, a lovit oamenii și a spart geamul magazinului. Între timp, șoferul celui de al doilea autoturism, un bărbat de 48 de ani, a fugit de la locul faptei.

Din cele trei persoane rănite, două au ajuns la spital, după ce au primit îngrijiri de la medicii de pe ambulanta si de la smurd, care s-au deplasat la fata locului. Vânzătoarele de la magazin au fost si ele afectate de incident, suferind atacuri de panica.

Femeia, in vartsa de 47 de ani, ramane internata la spital și va supusa unei interventii chirurgicale. Tot la spital a ajuns și un barbat de 53 de ani, aflat la aceeași coadă. O alta femeie, de 63 de ani, a primit ingrijiri doar la fata locului.

La scurt timp de la fuga de la locul accidentului soferul vinovat de accident a fost identificat, retinut si dus la audieri.

In acest caz s-a deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului.

Total
0
Shares
Total
0
Share