Lucian Bode, despre haosul raportărilor deceselor de la Constanța: Cei de la fața locului au greșit. Raed Arafat o să explice - Focus Prima TV

Lucian Bode, despre haosul raportărilor deceselor de la Constanța: Cei de la fața locului au greșit. Raed Arafat o să explice

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat că șapte pacienți au murit vineri în incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, nu nouă, așa cum au comunicat “greșit” cei de la fața locului. “Ei trebuie să lămurească, eu am vrut să vă aduc informația corectă”, a spus Bode, care a spus Raed Arafat va face declarații în acest sens.

“Șapte oameni au murit. Vorbim de șapte oameni care au murit, cinci în spital și doi după ce au fost transferați la celelalte spitale.

Inițial, cei care au comunicat au greșit, spunând că șapte sunt în spital la fața locului și doi după ce au fost relocați. Au greșit.

Eu vă spun public, șapte oameni au murit.

Cu siguranță vor lămuri de ce au comunicat greșit. Când au comunicat cei de la față locului, au considerat că sunt 7 morți la fața locului și doi după ce au ajuns la spital. În realitate au fost cinci la spital și doi după ce au fost transferați.

Total
0
Shares
Total
0
Share