Lui Vladimir Putin nu îi este frică de Alexei Navalnîi, Cel-Al-Cărui-Nume-Nu-Trebuie-Rostit de către Kremlin – Focus Prima TV

Lui Vladimir Putin nu îi este frică de Alexei Navalnîi, Cel-Al-Cărui-Nume-Nu-Trebuie-Rostit de către Kremlin

Președintelui rus Vladimir Putin nu îi este frică de Alexei Navalnîi, a declarat, fără a-i nominaliza explicit pe cei doi, purtătorul de cuvânt al Kremlinului. În același timp, guvernul de la Moscova încearcă să împiedice protestele împotriva arestării opozantului rus, anunțate a avea loc sâmbătă 23 ianuarie, informează The Guardian.

„Sugestiile potrivit cărora cuiva i-ar fi frică de cineva sunt niște bazaconii”, a declarat Dimitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

„Acesta nu are nicio legătură cu președintele Rusiei și nu poate fi în niciun fel asociat cu președintele”, a răspuns Peskov, fără a-l numi pe Navalnîi, după ce a fost întrebat dacă Putin îl vede pe Navalnîi drept nu rival.

Alexei Navalnîi, cel mai vocal critic al lui Vladimir Putin, a fost arestat zilele trecute la câteva minute după ce a aterizat la Moscova. Opozantul venea de la Berlin, unde a fost internat și s-a tratat după ce, în luna august 2020,  a fost otrăvit cu Noviciok de către o echipă de agenți speciali GRU, serviciul de informații al armatei ruse.

Total
0
Shares
Total
0
Share