Luptă cu cea mai grea boală și nu renunță – Focus Prima TV

Luptă cu cea mai grea boală și nu renunță

Daniel Buşă, un tânăr de 27 de ani din București, se luptă de trei ani cu cancerul. Acum metastazele s-au răspândit în corp și l-au țintuit într-un scaun cu rotile. Nu renunță la luptă. Sansa lui este tratamentul pe care îl urmează înTurcia. Costurile sunt însă uriașe. Ca să facă rost de bani, tatăl și fratele lui Daniel au plecat la muncă în Anglia. Mama e cea care a rămas să îl îngrijească. Împreună duc o lupta cea mai
grea. Împotriva morții.

E dorința unei mame greu încercate. Daniel, fiul ei, a fost diagnosticat cu cancer pulmonar în 2018. Deși la un moment dat părea vindecat, boala a recidivat. Iar acum e mai crudă ca niciodată. Metastazele s-au răspândit în mai multe părți ale corpului.

Pentru că stă la etajul patru, iar în bloc nu există lift, Daniel nu poate ieși deloc afară. Își petrece tot timpul la pat.

Singurule drumuri pe care le face sunt la spital. Urmează tratament în Turcia, acolo unde medicii i-au dat șanse de vindecare. Costurile depășesc însă posibilitățile familiei. Se ridică la aproximativ 50.000 de euro.

Daniel e programat la următoarea ședință de chimioterapie pe 1 martie. În ciuda a tot ceea ce i s-a întâmplat e hotărât să nu renunțe.

Din durere, s-a născut dorința de a-i ajuta și pe alții aflați la nevoie. Visurile lui Daniel sunt mai mari decât orice diagnostic.

Îl puteți ajuta pe Daniel să lupte cu boala printr-o donație întrunul dintre conturile afișate pe ecran, deschise la UniCredit Bank, pe numele Bușă Daniel. Orice sumă este importantă iar pentru el înseamnă diferența dintre viață și moarte.

Total
0
Shares
Total
0
Share