Lupta pentru şefia PNL: Cîţu trage în Orban din toate poziţiile – Focus Prima TV

Lupta pentru şefia PNL: Cîţu trage în Orban din toate poziţiile

Inquam Photos/ Octav Ganea

Lupta pentru şefia PNL este dusă cu toate armele. Cîţu a lansat atacuri la adresa lui Orban pe tema alocaţiilor, îi schimbă oamenii din funcţii şi atrage şi liberali din filialele controlate de oamenii preşedintelui PNL.

Competiţia între cei mai importanţi lideri din PNL, Florin Cîţu (premier) şi Ludovic Orban (preşedintele Camerei Deputaţilor), începe să fie dusă la un alt nivel, unul în care candidaţii utilizează toate armele de care dispun. Iar şeful Guvernului arată în ultimele zile că pentru a atrage cât mai mulţi liberali de partea sa, în vederea Congresului din 25 septembrie, caută slăbirea adversarului prin toate mijloacele.

Echipa Cîţu vrea să rupă şi din liberalii care se află în fiefuri ale oamenilor lui Ludovic Orban, cum este cazul PNL Sector 3, organizaţie condusă de Antonel Tănase, unul dintre cei mai fideli oameni ai preşedintelui Camerei Deputaţilor. Surse politice au declarat pentru „Adevărul” că pentru acest lucru l-au cooptat în echipă pe Ion Victor Tărtăcuţă, fost viceprimar al Sectorului 3. La începutul lunii iunie, Ion Victor Tărtăcuţă a fost numit vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC). Prin această mişcare, echipa Cîţu ar vrea să creeze o breşă la nivelul PNL Sector 3.

Total
0
Shares
Total
0
Share