Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă la Festivalul de Film de la Veneția. Cum a defilat pe covorul roșu. - Focus Prima TV

Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă la Festivalul de Film de la Veneția. Cum a defilat pe covorul roșu.

Mădălina Ghenea și-a făcut apariția pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția.

Actrița a fost copleșită de emoții și, drept urmare, după ce a primit premiul din cadrul festivalului l-a scăpat pe scenă. A tratat momentul cu umor și a recunoscut într-o postare pe Instagram că persoanele apropiate i-au pus porecla Lady Bean din cauza stângăciei.

Aseară am fost premiată în timpul festivalului de film de la Veneția și am fost atât de emoționată încât mi-a căzut premiul pe scenă. Prietenii mei mă numesc lady Bean pentru că sunt o persoană atât de stângace“, a scris ea pe Instagram, într-o postare, alături de mai multe fotografii de la eveniment.

Românca a reușit să iasă în evidență printr-o rochie neagră, din dantelă și strasuri de aceeași nuanță, cu mânecă lungă și decupaj în zona decolteului, în partea de sus, și amplă, cu trenă, din tafta, în partea de jos, scoțându-i în evidență picioarele. Rochia a fost creată de designerul libanez Zuhair Murad.

Total
0
Shares
Total
0
Share