Mai multe ipoteze în privința declanșării incendiului – Focus Prima TV

Mai multe ipoteze în privința declanșării incendiului

Medicul Catalin Apostolescu a stat astăzi mai bine de 3 ore în fața procurorilor. Era de gardă în dimineața în care saloanele din Pavilionul 5 de la Matei Balş au fost curpinse de flăcări. Informațiile sale precum și cele ale asistentelor sunt esențiale pentru anchetă. Procurorii și specialiștii de la INSEMEX au mers din nou la faţa locului pentru a lua probe. Surse susțin că cel mai probabil, incendiul a fost cauzat de un scurt circuit.

Cadrele medicale care au fost de gardă în noaptea tragedie au fost chemate să dea detalii pretioase anchetatorilor care incearcă să pună cap la cap fiecare minut al tragediei. Mărturiile lor sunt cutremurătoare. Din saloanele se auzeau străgăte disparate de ajutor.

Medicul Apostolescu a dezvăluit că se afla exact la parterul Pavilionului 5, unde a avut loc incendiul. Astfel, el si colegii lui au putut interveni imediat și in acest mod numărul victimelor nu a fost mai mare. Nimeni nu a putut identifica exact sursa incendiului mai ales că fumul era negru si extrem de gros.
Mai mult, spune medicul, ar fi incercat să scoată pacientii pe geamuri, dar nu le a putut deschide si nici sparge. Printer salvatorii in halate albe s-au numărat si mai multe asistente, care la rândul lor au discuta cu procurorii.

În total, până în acest moment au fost audiete aproape 10 cadre medicale, personal administrativ și rude ale victimelor. In paralel, procurorii și specialiștii de la Isemex Petroșani au conctinuat ancheta la fața locului pentru a descoperi cum au pornit flăcările.

Total
0
Shares
Total
0
Share