Mai multe trenuri ca niciodată spre litoral. Cât va costa şi cât va dura călătoria cu Trenurile Soarelui – Focus Prima TV

Mai multe trenuri ca niciodată spre litoral. Cât va costa şi cât va dura călătoria cu Trenurile Soarelui

În zilele următoare, trenurile către staţiunile de pe litoral vor fi introduse de CFR Călători şi alte patru companii private. Magistrala Bucureşti – Constanţa este cea mai rapidă, dar cele mai multe trenuri de foarte lung parcurs au viteze medii de 50-55 km/h către litoral, din cauza numeroaselor restricţii din reţeaua naţională.

În acest an vor fi mai multe trenuri ca niciodată spre litoral şi CFR Călători are cele mai multe, dar sunt prezenţi şi privaţii. Astra TC şi Regio Călători au trenuri Bucureşti – Mangalia, Softrans are trenuri dinspre Braşov şi Bucureşti, iar Transferoviar va avea în premieră tren Bucureşti – Constanţa şi Buzău – Mangalia (face aproximativ 4 ore), conform hotnews.ro.  La trenurile CFR Călători cea mai scumpă călătorie costă 324 lei de la Satu Mare la Mangalia în compartiment single, în timp ce un loc pe scaun la clasa a 2 a costă 117 lei, iar un loc în cuşeta cu 6 locuri costă 153 lei. De la Sibiu la Constanţa un loc pe scaun la clasa a 2 a costă 86 de lei, iar la clasa 1 este 132 lei.

Total
0
Shares
Total
0
Share