Majorate fără număr în vreme de pandemie – Focus Prima TV

Majorate fără număr în vreme de pandemie

În timp ce tulpina britanică se răspândește în toată țara, petrecerile se țin lanț. O deputată PSD din Giurgiu i-a organizat fiului petrecere de majorat cu invitați fără număr. După chef, două licee din oraș riscă să fie închise. Mai mulți elevi de acolo au fost depistați cu noul coronavirus. Mare petrecere și…tot de majorat a fost și la București. Pe ritmuri de manele,fără frică de poliție și cu invitați de seamă. Adi Minune și Țaca Uraganul!

Așa au sfidat restricțiile invitații de la un majorat organizat în Capitală. Aceștia au petrecut ca și cum coronavirusul nu ar exista, iar spitalele nu ar fi pline cu oameni care luptă pentru viața lor. Setea de distracție a bătut teama de boală.

“Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, în urma unui apel la 112 privind tulburarea liniștii publice, au identificat mai multe persoane care participau la un eveniment privat. Au fost aplicate sancțiuni în valoare totală de 58.000 de lei pentru încălcări ale prevederii legii privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19” , se arată într-un comunicat al Poliției.

Înainte de sosirea agenților, cei de la petrecere nu s-au putut abține și s-au lăudat online cu isprava.

O petrecere cu și mai mulți invitați a fost la Giurgiu. Iar organizator a fost un parlamentar. Deși ar trebui să
promoveze respectarea legii, deputata PSD de Giurgiu Elena Dinu i-a organizat fiului un chef mare la împlinirea vârstei de 18 ani. Atmosfera a fost întreținută de maneliști. Și a curs cu dedicați și bani mulți.

Peste 150 de oameni ar fi participat la majorat. Evenimentul a fost organizat weekendul trecut. Dar efectele s-au resimțit toată săptămâna în unitățile de învățământ din Giurgiu. Colegiul Național Ion Maiorescu și Liceul Teoretic Tudor Vianu riscă să fie închise, după ce mai mulți elevi au fost testați pozitiv. Deputatul însă…neagă legătura dintre petrecere și închiderea liceelor.

Elena Dinu este la al doilea mandat de deputat în Parlamentul României.

Total
0
Shares
Total
0
Share