Mama gemenilor morţi, acuzată oficial de ucidere din culpă. Ce se întâmplă cu Alina, femeia care se afla în apartament la mometul tragediei - Focus Prima TV

Mama gemenilor morţi, acuzată oficial de ucidere din culpă. Ce se întâmplă cu Alina, femeia care se afla în apartament la mometul tragediei

Mama gemenilor din Ploieşti care au murit după ce au căzut de la etajul zece al blocului în care locuiau este acuzată oficial de ucidere din culpă. Femeia este cercetată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti în stare de libertate.    

În schimb, cea de-a doua persoană care se afla în apartament la momentul tragediei, nu a fost pusă sub acuzare la acest moment al anchetei. Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti au pus-o sub acuzare, miercuri 18 august, pe mama celor doi gemeni morţi. Alina, femeia care se afla în apartament în seara tragică, nu este incriminată în cauză deocamdată, a precizat Mihaela Mateescu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Mama copiilor este cercetată în stare de libertate şi cel mai probabil în cursul zilei de joi, 19 august urmează să fie audiată la Parchet.

Total
0
Shares
Total
0
Share