Mamă și fiu uciși din gelozie – Focus Prima TV

Mamă și fiu uciși din gelozie

O femeie a fost ucisă, din gelozie, de fostul iubit în curtea unei biserici din judeţul Argeş. Agresorul l-a omorât înainte şi pe copilul acesteia, după care ar fi încercat să se sinucidă. Plin de durere, bărbatul cu care victima trăia de puţin timp, acuză Poliţia că deşi existau plângeri împotriva ucigaşului, nimeni nu a făcut nimic. Mai mult, agresorul o ameninţase pe femeie că o omoară chiar şi într-o emisiune TV.

Tragedia a avut loc în comuna Mihăești din judetul Argeș, în curtea bisericii satului Drăghici. Femeia de 38 de ani și fiul ei, de 15 ani trăiau in localitate de o jumătate de an și se mutase împreună cu un bărbat. Asta l-a scos din fire pe fostul iubit. Bărbatul de 44 de ani, din comuna Cetățeni, o urmarea de o săptămână

Femeia ar fi făcut plângeri la Poliția Locală pentru că este urmărită și amenințată, mai spune bărbatul.

În ziua atacului, femeia nu a vrut să fie însoțită de noul iubit și acest lucru i-a fost fatal. Agresorul a profitat că este doar cu copilul și i-a urmărit până la biserică, unde a decis să-i omoare. Preotul din sat a fost cel care l-a găsit mort pe copilul femeii și a anunțat Poliția.

După ce l-a ucis pe copil, agresorul a fugit în curtea bisericii după femeie.

Orbit de gelozie, agresorul a încercat apoi să-și ia viața lângă cea pe care spunea că o iubește. Polițiștii l-au găsit plin de răni și l-au predat medicilor de la Ambulanță, care l-au transportat la spital.

Operația a decurs bine, spun medicii și, după o noapte la ATI, pacientul a fost mutat în secția ORL. Este conștient,
stabil și urmează să fie evaluat neurologic și psihiatric. Cazul a fost preluat de către Parchet.

Total
0
Shares
Total
0
Share