Manager în Marea Britanie, curier în România – Focus Prima TV

Manager în Marea Britanie, curier în România

Într-un an atât de dificil, viața noastră ar fi fost încă și mai complicată fără ei. Vorbim despre cei care pe ger sau căldură greu de suportat, noaptea târziu sau dimineață la prima oră se aduc în fața ușii tot ce avem nevoie. În mâinile lor comenzile noastre sunt în siguranță. Nu și ei. Sunt nevoiți să pedaleze printre mașini conduse de șoferi neatenți și, de multe ori, sunt victimele tragediilor de pe șosele. Sunt conștienți de cât de mari sunt riscurile, dar la fel de mare este nevoia lor de a-și asigura traiul de zi cu zi. Pleacă la muncă în fiecare zi cu o singură dorință- să se întoarcă teferi.

Max are 30 ani și este unul dintre cei din linia întâi. Într-un domeniu pe care nu l-am considera esențial, dar fără de care viața noastră din ultimul an ar fi fost mult mai complicată.

Max face în așa fel încât mâncarea sau comenzile noastre la magazine să ajungă la timp. S-a născut în Germania. După revoluție s-a întors în România cu familia. Aici făcut un liceu de inginerie aerospațială, apoi – facultatea de management. Nu și-a găsit un loc de muncă bine plătit în țară și, în 2016 a plecat din nou.

Max s-a întors în România în 2019 și a început să facă livrări pe bicicletă.

Uneori, de la cei cărora le livrează mâncarea la ușă primește în loc de ”mulțumesc”… respingere.

Pedalează, în medie zilnic, 150 de kilomteri, și nimeni nu-i garantează siguranța. Șoferii nu sunt atenți la el în trafic, iar riscul de accident este la fiecare pas.

Nicio zi nu seamănă cu cealaltă însă au ceva în comun un singur gând…gândul cu care se trezește dimineață

Total
0
Shares
Total
0
Share