Mâncarea franțuzească atinge noi înălțimi – Focus Prima TV

Mâncarea franțuzească atinge noi înălțimi

Mâncarea franțuzească atinge noi cote. Mai mulți bucătari renumiți au gătit mâncăruri fine pentru a le trimite în spațiu! Aceștia au pregătit homar cu quinoa și alge deshidratate sau somon cu vinete, care au fost apoi puse în conserve, pentru a servi ca hrană astronautului Thomas Pesquet, care pleacă într-o misiune de 6 luni în spațiu.

Unii dintre cei mai renumiți bucătari ai Franței se pregătesc de o nouă premieră modială. Aceștia au gătit mai multe feluri speciale de mâncare, pentru astronautul Thomas Pesquet care pleacă într-o misiune de 6 luni pe Stația Spațială Internațională.

La rândul lui, și Pesquet face istorie. Acesta va fi primul căpitan francez al unei nave spațiale. În misiunea lui,
Pesquet va fi însoțit de alți 3 astronauți, Shane Kimbrough, Megan McArthur și Akihiko Hoshide. Prima misiune a lui Pesquet pe Stația Spațială Internațională a fost în Noiembrie 2016.

Total
0
Shares
Total
0
Share